Gratis kaarten voor GreenTech

Door Linda Joosten

donderdag 19 april

Bedrijfsnieuws


Tot 4 juni kunt u zich gratis registreren voor een bezoek aan GreenTech. Zorg ervoor dat u op tijd bent want na 4 juni kost een entree ticket online € 40 of tijdens beursdagen € 70.

Klik hier om te registreren

We zien er naar uit om onze dealers en relaties te ontmoeten en kennis te maken met professionals met een hart voor tuinbouw. We zien u graag op onze stand 11.114!

Empas op GreenTech

Van 12 tot en met 14 juni komen ruim 450 exposanten uit de hele wereld samen tijdens de GreenTech in de Amsterdam Rai. De GreenTech is een internationale ontmoetingsplaats voor professionals in tuinbouwtechnologie. Tijdens de beurs kunt u als een van de eerste kennis maken met onze vernieuwde 2000 liter spuitwagen Maryland. Daarnaast worden tijdens GreenTech diverse relevante en actuele zaken voor en door telers besproken.

Spuitoplossingen van Empas

Onlangs introduceerde Empas de Maryland. Deze spuitwagen van 2000 liter is de grootste in zijn soort. De Maryland spuitwagen is een solide oplossing voor het toedienen van gewasbeschermingsmiddelen in grotere kassen (grotere oppervlaktes). Een grote motorvatspuit betekent tenslotte minder vaak vullen, dus het kost minder tijd om ermee te werken. Ondanks de grote tankinhoud is de spuitmachine goed te hanteren.

Kennis over spuittechniek

Tijdens de GreenTech geven we uiteraard graag advies op het gebied van spuitechniek (toedienen van gewasbeschermingsmiddelen) in uw specifieke situatie. Voor iedere uitdaging leveren wij een oplossing, standaard of op maat gemaakt. We helpen u graag verderop het gebied van bijvoorbeeld spuitwagens (motorvatspuiten), spuitbomen, spuitmasten, pompsets en reinigingsapparatuur.

Nieuwe uitstraling

De voorbereidingen voor de GreenTech zijn in volle gang. Impulz verzorgt onze standbouw en heeft een prachtig ontwerp gemaakt dat gebaseerd is op de vormgeving van ons nieuwe kantoorpand. Hieronder een klein voorproefje van het ontwerp.