Zoeken Vind een dealer
nl

Opdrachtgever: RMN

Toepassing: Onkruidbestrijding


MCB TWIN voor RMN - onkruid bestrijden met heet water

De toepassing van chemische middelen om verharding onkruidvrij te houden is vanaf 2018 definitief verboden.  De MCB-Twin van Empas heeft daarbij de goede balans tussen onkruidbestrijding en zo laag mogelijke kosten.

Eenvoudige bediening

RMN besloot al in 2008 over te stappen op de heet-watermethode om onkruid op verharding te bestrijden. Sindsdien heeft RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) meerdere machines aangeschaft. ‘De Empas units onderscheiden zich doordat ze eenvoudiger zijn te bedienen. Dat maakt dat nieuwe machinisten de techniek sneller onder de knie hebben,’ merkt Murk op. ‘Ook komt het water in de Empas unit sneller op temperatuur. Dat kan een kostenvoordeel opleveren.’ Murk schat dat de Empas units daarmee het voordeligst zijn.

Begin bij de basis

Om onkruid op verharding effectief te bestrijden, is het belangrijk dat alle werkzaamheden goed worden gepland, zo pleit Murk. ‘Uitgangspunt moet zijn dat je de veegroutes structureel onder controle hebt. Pas wanneer dat zo is, dan kun je het beheren van onkruid op verharding beter in de hand houden.  Om die verharding onkruidvrij te houden is er de keuze uit vele mogelijkheden. Wie daarbij op zoek is naar een eenvoudig te bedienen unit die gebruik maakt van kokend water om het onkruid in de kiem te smoren, doet er verstandig aan de MCB serie van Empas te overwegen'. 


"Onderscheidende heetwaterunits van Empas "

“De Empas units onderscheiden zich doordat ze eenvoudig te bedienen zijn. Ook komt het water in de unit snel op temperatuur, dat kan een kostenvoordeel opleveren.”

- Marcel Murk, RMN


EMPAS

Interesse in een machine?

Vind een Empas dealer
EMPAS

Meteen Online bestellen?

Ga naar de webshop