Zoeken Vind een dealer
nl

Spuitapparatuur tuinbouw

Empas is wereldwijd dé specialist in spuitapparatuur voor de tuinbouw. Empas draagt bij aan een gezonder gewas door tuinders praktische, gebruiksvriendelijke en klant specifieke oplossingen te bieden voor de toediening van gewasbeschermingsmiddelen en voor reiniging.

Machines bekijken Download brochure


Al jaren een gewaardeerd concept

Al 40 jaar is Empas de fabrikant van ijzersterke spuitapparatuur. De naam Empas staat niet voor niets voor Eenvoudige Machines, Praktisch en Altijd Safe. Het assortiment bestaat onder andere uit spuitbomen, spuitmasten, reinigingsmachines en spuitwagens (motorvatspuiten). De motorvatspuiten hebben een kenmerkend uiterlijk met de oranje polyethyleen tank en het hamerslag blauw gepoedercoate frame.

Speciaalbouw

Empas biedt de mogelijkheid om spuitapparatuur op maat te bouwen. Samen met de teler en de dealer wordt er gezocht naar de meest praktische en meest effectieve manier om te spuiten. Daarnaast staat het ontzorgen door service, advies en flexibiliteit centraal. Kortom, een teler kan vertrouwen op Empas als producent van kwaliteitsmachines van Nederlandse bodem.

Toepassing

Empas spuitapparatuur is op diverse plekken in te zetten om gewasbeschermingsmiddelen toe te dienen, te reinigen of te nevelen. Onze apparatuur wordt veel gebruikt in de: sierteelt, groenteteelt, perk- en potplanten, vaste planten, fruitteelt, boomkwekerij en veeteelt

Service

Na aankoop van een machine (via ons dealernetwerk) zorgt Empas dat u deze in topconditie krijgt aangeleverd. Een van onze gespecialiseerde dealers legt precies uit hoe de machine werkt en hoe u alle mogelijkheden optimaal benut. Voor service kunt u ook bij deze dealer terecht. Doordat de techniek eenvoudig is, is de machine ook eenvoudig opgebouwd. Zo is er geen complexe elektronica en software nodig.  Dit resulteert in een betrouwbare machine die eenvoudig te onderhouden is.

Dealernetwerk

Empas spuitapparatuur leveren we uitsluitend via ons gespecialiseerde dealernetwerk. Wereldwijd zijn Empas dealers beschikbaar om u van dienst te zijn bij de aankoop of service aan uw Empas machine. Via onze dealerlocator vindt u uw dichtstbijzijnde dealer. 

EMPAS

Interesse in een machine?

Vind een Empas dealer
EMPAS

Meteen Online bestellen?

Ga naar de webshop