Dealers

Het uitgebreide dealernetwerk van Empas

Heeft u interesse in een spuitmachine van Empas? Wij leveren onze machines niet rechtstreeks aan de eindgebruiker. De spuitmachines en onkruidmachines van Empas worden via een uitgebreid dealernetwerk verkocht aan bedrijven. Via dit dealernetwerk komen onze spuitmachines terecht in de glastuinbouw en de boomkwekerij. Onze heetwatermachines voor onkruidbestrijding worden verkocht aan gemeenten, groen- aannemers, reinigingsbedrijven en hoveniers. 

Empas biedt oplossingen door en voor machinebouw >> 

Voordelen van het dealernetwerk van Empas

Door ons grote dealernetwerk durven wij u met zekerheid te beloven: er is altijd een betrouwbare dealer voor uw spuitmachine of onkruidmachine in de buurt. Onze producten zijn bij meer dan 200 dealers over de hele wereld te vinden. Alle dealers hebben veel kennis van onze machines en staan daardoor voor u klaar met het juiste advies. Door het uitgebreide aanbod van onze producten is er altijd een passende oplossing te vinden voor uw vraag. Onze dealers denken graag met u mee.

Hoe vind ik de Empas dealer bij mij in de buurt?

Via ‘vind een dealer’ kunt u eenvoudig en snel een Empas dealer bij u in de buurt vinden. Vul uw postcode in, kies de juiste branche en de afstand die u wil en kan afleggen. Op de kaart verschijnen alle Empas dealers in uw regio. Onze spuitmachines en onkruidmachines zijn te bestellen via de websites van onze dealers.