Toonaangevend in spuitapparatuur

Empas is wereldwijd dé specialist in spuitapparatuur voor de tuinbouw. Empas draagt bij aan een gezonder gewas door tuinders praktische, gebruiksvriendelijke en klant specifieke oplossingen te bieden voor de toediening van gewasbeschermingsmiddelen.

Al ruim 45 jaar is Empas  de fabrikant van spuitapparatuur met een lange levensduur. Het assortiment bestaat onder andere uit spuitwagens, spuitbomen, spuitmasten en reinigingsmachines. Alle producten worden in eigen beheer en op maat gemaakt, zo waarborgt Empas de ‘Nederlandse’ kwaliteit. De spuitapparatuur vindt na productie zijn weg naar tuinders over de hele wereld via ons uitgebreide dealernetwerk.

Empas biedt de mogelijkheid om spuitapparatuur op maat te bouwen. Samen met de klant en zijn dealer wordt er gezocht naar de meest praktische en meest effectieve manier om te spuiten. Daarnaast staat het ontzorgen door service, advies en flexibiliteit centraal. Kortom, een teler kan vertrouwen op Empas als producent van kwaliteitsmachines van Nederlandse bodem.

Specialist in onkruidbestrijding met heet water

Naast de spuitapparatuur is Empas sinds 1999 gespecialiseerd in thermische onkruidbestrijding met heet water. Innovatie, eenvoud, vakmanschap en verantwoord omgaan met het milieu zijn belangrijke kernwaarden in het bedrijf en bepalen de koers in onze machinebouw. Klanten zijn verzekerd van kwaliteitsmachines die eenvoudig in gebruik en eenvoudig te bedienen zijn. Dankzij de jarenlange ervaring kunt u bouwen op ons advies. Kennis van zaken. Daar profiteert u van bij Empas. Jarenlange ervaring in machinebouw staat garant voor een betrouwbaar product. De ervaring in de glastuinbouw is de basis van alle modulair opgebouwde apparatuur die het bedrijf nu realiseert.