Duurzaam onkruid bestrijden met MCB-E en Goupil G4

Door Gerard Baars

donderdag 21 januari

Onkruidbestrijding


In samenwerking met Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit heeft Empas een duurzame combinatie ontwikkeld voor onkruidbestrijding voor de lastige plekken. Met de MCB-E op een Goupil G4 wagen geplaatst, is er een mobiele optie ontstaan die het inzetten van heetwater ter bestrijding van onkruid een stuk makkelijker maakt. Met deze combinatie verplaats je jezelf eenvoudig en kun je snel verschillende plekken bereiken. Doordat de MCB-E machine op gas werkt en de Goupil G4 elektrisch is, is deze combinatie ook nog extra duurzaam.

Goupil G4 elektrische wagen

De Goupil G4 is een elektrisch voertuig met een laadvermogen tot 1200 kg. Door de smalle omvang van maar 1,20 meter is de wagen zeer wendbaar. Met een volle accu kan er een maximale afstand van 135 km mee gereden worden. Door de modulaire bouw van de wagen kan deze aangepast worden voor meerdere doelen, zoals in dit geval om een combinatie te vormen met de MCB-E.

Duurzaam onkruid bestrijden met MCB-E op een Goupil G4 wagen van Empas.

MCB-E heetwaterunit

De MCB-E is een van onze heetwaterunits met een watertank van 500-800 liter. Deze uitvoering heeft een elektrische aandrijving van 72 V en werkt ook op (propaan)gas. Hierdoor is de machine extra stil. Deze machine is speciaal bedoeld voor de lastig bereikbare plekken, zoals kinderboerderijen, begraafplaatsen en speelplaatsen.

Interesse in deze combinatie? Onze verkopers helpen u graag verder. U kunt hier contact met ons opnemen.