De grote Empas verbouwing

woensdag 4 oktober

Bedrijfsnieuws


Empas is de afgelopen jaren hard gegroeid, zowel op het gebied van onkruidbestrijding met heet water als in de spuitapparatuur voor de tuinbouw. Dit betekent ook meer personeel en daarmee extra uitdagingen op het gebied van logistiek en werkplekken. We kwamen tot de conclusie dat we uit ons jasje groeiden: tijd voor actie!

We besloten het pand grondig te verbouwen. Samen met architectenbureau Guido Bakker zijn we op zoek gegaan naar de beste aanpak. Dit resulteerde in een schitterend ontwerp waarin we de ruimte die we hebben optimaal benutten. Een enorme verandering is de laad- en loskuil, zo kan iedere vrachtwagen voortaan op een goede manier bij ons laden en lossen.

Stevig fundament voor de toekomst

Naast de vele praktische voordelen geeft een nieuw pand ons ook mogelijkheden om onze processen te optimaliseren. Zo hebben we nu LEAN-liften in ons magazijn om het orderpicken gemakkelijk en snel te laten verlopen én structureren we ons productieproces. Dit doen we met behulp van verschillende LEAN-principes. Op deze manier zorgen we ervoor dat we een stevig fundament leggen voor de toekomst.