Professionele gewasbescherming van Empas

Wereldwijd is Empas de specialist in machines voor gewasbescherming. De spuitapparatuur van Empas draagt bij aan een gezonder gewas voor de tuinbouw. De praktische en klant specifieke oplossingen worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Hierdoor bent u verzekerd van een krachtige machine met degelijke Hollandse kwaliteit.

40 jaar ervaring met gewasbescherming

Empas is ruim 40 jaar fabrikant van ijzersterke spuitapparatuur voor gewasbescherming in de tuinbouw. De naam Empas is een afkorting voor: Eenvoudige Machines, Praktisch en Altijd Safe. U profiteert van deze waardes bij aanschaf van onze machines. Dit dragen we ook uit met onze machines voor gewasbescherming.

Toepassing van gewasbescherming in tuinbouw

Gewasbescherming kan op verschillende plekken ingezet worden. Van sierteelt tot fruitteelt en van groenteteelt tot boomkwekerijen. Voor optimale gewasbescherming werken onze motorvatspuiten vaak in combinatie met een spuitboom, spuitmast of spuitrobot.

Gewasbescherming op maat

We bieden de mogelijkheid om spuitapparatuur voor gewasbescherming volledig op maat te bouwen. In samenwerking met de dealer en teler zoeken we naar de meest efficiënte en meest praktische manier om gewasbeschermingsmiddelen te spuiten. Bij Empas staat ontzorgen door service, advies en flexibiliteit centraal.